Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

USE CREW - "COLOURS WITHIN EXHIBITION"



Το Stigma Lab είναι μια εστιά αυτόνομης καλλιτεχνικής έκφρασης στην καρδιά της Αθήνας, στην ελεύθερη ζώνη των Εξαρχείων. Από τα πρώτα βηματά του αγγαλιάζει το Street art και το Graffiti σαν μία κολεκτίβα ανθρώπων με διαφορετικές συντεταγμένες, αλλά με κοινή την ανάγκη για έκφραση μέσα από την τέχνη.

Το Stigma Lab έχοντας στο ενεργητικό του ήδη δύο εκθέσεις που προκάλεσαν αίσθηση στο καλλιτεχνικο γίγνεσθε της χώρας, ανοίγει τις πό
ρτες του για τρίτη φορά φέτος παρουσιάζοντας το “Colors Within” από τους Use crew.

Mολονότι, σαν μονάδες τα μέλη των Use, λίγο ως πολύ, βρίσκονται στο χώρο της Τέχνης του Δρόμου από την αρχή της διαδρομής του στην Ελλάδα, μορφοποιήθηκαν σαν ομάδα κάπου το 2005 και από τότε έχουν συμμετάσχει σε Φεστιβάλ και Πολιτιστικά Δρώμενα παντώς τύπου δίνοντας μια νότα αυθεντικού style στη σημερινή μουντή πραγματικότητα που μας περιβάλει.

Στο “Colors Within” οι Use με τεχνικές όπως graffiti, σπρέι, κολάζ, στένσιλ, κατασκευές, φωτογραφία και ζωγραφική σε καμβάδες θα “φορτίσουν” την ατμόσφαιρα της μεγαλούπολης αποτυπώνοντας τα «χρώματα» που «γεννιούνται» μέσα τους.

Εγκαίνια Έκθεσης: Τετάρτη 1 Ιουνίου & Ώρα 21.00
Η έκθεση θα διαρκέσει όλο το μήνα Ιούνιο.

Διεύθυνση: Ανδρέα Mεταξά 4, Εξάρχεια
Ώρες για το κοινό: 12.00 – 21.00.



WEB INFO ( Πληροφορίες ):
Webpage
Facebook
Blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου