Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Fort Bravo-Συνέντευξη

Βιογραφία:

Oι Fort Bravo έχουν δημιουργηθεί το Φθινόπωρο του 2010. Η καταγωγή τους προέρχεται από την Κύπρο

και συγκεκριμένα από περιοχές όπως Δερύνεια και Αγία Νάπα όπου και διατηρούν το δικό τους studio με την ονομασία ΄΄Fort Bravo Experiments’’. Οι Fort Bravo καταρτίζονται από τους Γιώργο ΄΄2J΄΄ Ιωάννου, Ανδρέας ΄΄iCy΄΄ Μιχαήλ και Νίκο Πιερή. Η μουσική που τους αντιπροσωπεύει πηγάζει απο Ρέγγε και Χιπ Χοπ στοιχεία με βασικό σκοπό την εναλλακτική προσέγγιση στην μουσική σκηνή.

Συνέντευξη Fort Bravo

Πρώτα απο όλα πως επιλέξατε το όνομα Fort Bravo για το group σας.

  1. Το όνομα ‘’Fort Bravo’’ προήλθε από μια ταμπέλα κοντά στο σπίτι μου. Βασικά στην αρχή μιας βόλτας όπου το είδαμε και μας κίνησε τρομερό ενδιαφέρον. Το επιλέξαμε διότι απλά το γουστάραμε αλλά πάνω απ’ όλα διότι σχετίσαμε την έννοια των λέξεων με αυτό που μας αντιπροσωπεύει. Επομένως ερμηνεύεται σαν ‘’Fort’’ (οχυρό), η βάση η οποία δημιουργούμε και το ‘’Bravo’’ σαν μια λέξη που εμπνέει θετικότητα..

Ποτέ και πως δημιουργήθηκαν οι Fort Bravo;

Οι ‘’Fort Bravo’’ δημιουργηθήκαν το Φθινόπωρο του 2010 αν και υπήρξε μεγαλύτερη προϊστορία. Στην ουσία κάναμε παρέα με τον 2J απ’ το Γυμνάσιο. Χωριστήκαμε για κάποια χρόνια και έπειτα ξανασυνδεθήκαμε πάλι πριν περίπου 2 χρόνια. Μέσα από περιπέτειες και διδάγματα που έχουμε περάσει και αντίστοιχα αποκομίσει φέραμε μαζί μας αυτό το ρεύμα μουσικής. Το πάντρεμα στοιχείων όπου κυρίως είναι από Reggae και Ηip Hop μουσική. Επίσης παιδιά όπως ο Theo , Nikos Pieri και Smilin συνεισφέρουν σημαντικά στη φάση κυρίως με μουσικές παραγωγές όπως και επίσης η Λιάνα Μιχαήλ η οποία συμμετέχει με φωνητικά και επιμέλεια φωτογράφησης.

Τι ειναι η μουσική για σας;

Μουσική για μας = Τρόπος ζωής. Αν θέλεις πες το εισπνοή και εκπνοή. ;-)

Πείτε μας δυο λογία για το νέο σας video clip που πραγματικά μας εντυπωσίασε όλους.

Καταρχάς όταν γυρίζαμε το ‘’Άννα’’ υπήρξε μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα με τα παιδιά που ήταν μαζί μας. Από τον Alex Zoltan μέχρι τον Sifu Versus, τον Λόγο Απειλή, τον Big Shine, τον Ασβό, τον Παναγιώτη τον 3rdeye, Dj Amok ,την Πόπη, την Άννα μας ,τον σαξοφωνίστα ,τον Μανώλη(πλουσιόπαιδο). Ήταν υπέροχα. (ειδικά στο αποκορύφωμα του τέλους)!. Βγήκε όμορφο και τρελό αποτέλεσμα και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι γενικά με τη δουλειά που έγινε τόσο από τον σκηνοθέτη(Sifu VERSUS) όσο και από τους συντελεστές (I AM HIP HOP).

Τι ετοιμάζετε στο μέλλον;

Στο μέλλον έρχονται καινούργια πράματα με συμμετοχές και δράση. Όπως επίσης ζωντανές εμφανίσεις μαζί με φίλους και άλλα πολλά.. Θα ανακοινώνουμε στη πορεία.

Θα γίνουν κάποια live στην Ελλάδα η στην Κύπρο αυτό τον καιρό;

Ναι, κάποια Lives έρχονται σύντομα. Στις 4 του Ιούνη στην Αγία Νάπα στον Μακρόνησο, στις 23 του Ιούνη στο Scarabeo στην Λευκωσία και στις 25 στο Savino Live στη Λάρνακα μαζί με Moca Juniors. Επίσης για Ελλάδα υπάρχουν κάποια πλάνα μες το καλοκαίρι για Lives αλλά και αυτά θα ανακοινωθούν σύντομα.


Σας ευχαριστούμε και πάλι που δεχτήκατε να μας μιλήσετε, έχετε κατι αλλο να προσθέσετε;

Αυτό που θέλω να προσθέσω είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ σε σας και στον κόσμο που ακολουθεί και γουστάρει.. ΒΟΟΜ ! ;-)

Κυκλοφορεί το πρώτο μας EP από Ι ΑΜ ΗIP HOP το οποίο ονομάζεται the BOOM ep

Επίσης τσεκάρετε την ιστορία της Άννας που μας κεράτωσε. ;-) Eδώ:http://www.youtube.com/watch?v=4RJB8lRaOW8


Όπως επίσης τσεκάρετε και αυτά για updates, μουσική και Νέα :
http://www.iamhiphop.gr/
http://www.facebook.com/fortbravo
http://www.facebook.com/iamhiphopgr?ref=ts
http://www.youtube.com/user/FortBravoMusic
http://soundcloud.com/fort-bravo

Fort Bravo – The BOOM EP! (Download)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου