Σάββατο 14 Μαΐου 2011

THE FLYING FORTRESS! Exhibition.


Τρίτη, 17 Μάιου στις 8:00 μ.μ. - 16 Ιουνίου στις 9:00 μ.μ.
Τοποθεσία: 6 Apellou str. Navarinou, 54622 Thessaloníki, Greece

Ο Παγκοσμίου φήμης γερμανός graffiti/streetart καλλιτέχνης Flying fortress έρχεται να παρουσιάσει στην Ελλάδα έργα του καθώς επίσης και σπάνια limited edition designer toys απο την προσωπική του συλλογή.
Πρόκειται για την πρώτη ατομική έκθεση του Flying Fortress στην Ελλαδα
Ετοιμαστείτε για μία διαφορετική εμπειρία, καθώς ο καλλιτέχνης πρόκειται να ξεδιπλώσει το δημιουργικό του ταλέντο, χωρις περιορισμούς, μέσα από έργα αλλά και απευθείας παρεμβάσεις στους τοίχους της γκαλερί, μέσα αλλά και έξω από αυτήν, και όπου τον οδηγήσει η έμπνευση του.

Ο Flying Fortress είναι μία από τις σημαντικότερους νέους εκφραστές της παγκόσμιας street art σκηνής. Με εδρα το Μοναχο της Γερμανιας, ξεκινησε με το κλασσικο graffiti απο τις αρχες της δεκαετιας του 90. Υστερα απο μερικα χρονια ενιωσε "κολλημενος" σε μονοδρομο, γι' αυτο σταματησε το writing και αφοσιωθηκε στις γραφιστικες σπουδες του. Επιστρέφοντας με νεες ιδεες και επιρροες, αναγεννηθηκε στην αρχη της χιλιετιας και επεστρεψε στους δρομους μαζι με τα διασημα του Teddy Troops. Πρωτα εμφανιστηκαν σε αφισες, stickers και σαν κομματια σε τοιχο, αλλα αργοτερα εμφανιστηκαν και σε τρισδιαστατη μορφη , σαν urban vinyl toy. Σήμερα, οι «Στρατιές» του συνεχίζουν να εισβάλουν επιτυχώς ανά τον κόσμο, κατακτώμντας δημόσιους και ιδιωτικούς χώρους, από το Βερολινο και το Λος Αντζελες μέχρι το Τοκυο και τη Νεα ζηλανδια. Τον Μάιο του 2011 οι δημοφιλείς χαρακτήρες θα κατακτήσουν και τη Θεσσαλονίκη, μέσα από το αρχηγείο της The Box Gallery!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου