Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2013

Καλό Ταξίδι Παύλο(Killah P)


Λίγο μετά τη μία το βράδυ, ο 34χρονος Παύλος Φύσσας δέχτηκε απρόκλητη επίθεση με μαχαίρι από ομάδα 20-25 μαυροντυμένων με παντελόνια στρατιωτικής παραλλαγής. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δολοφονημένος, γνωστός αντιφασίστας της περιοχής και μέλος της χιπ-χοπ σκηνής με το ψευδώνυμο Killah-P, κυνηγήθηκε και χτυπήθηκε στην καρδιά με τουλάχιστον με τρεις μαχαιριές, ενώ όλες οι πληροφορίες επιβεβαιώνουν ότι οι δράστες ανήκουν στη Χρυσή Αυγή. 

Σύμφωνα με άλλες πηγές, σε κοντινή απόσταση από το συμβάν βρίσκονταν μηχανές της ομάδας ΔΙΑΣ, οι αστυνομικοί της οποίας δεν παρενέβησαν, παρά τις εκκλήσεις, και μολονότι στο σημείο της δολοφονικής επίθεσης ήταν μαζεμένος πολύς κόσμος.

Στη συμβολή των οδών Τσαλδάρη και Ξάνθου, όπου δολοφονήθηκε ο 34χρονος, μαζεύεται κόσμος, ενώ οργανώσεις και κόμματα καλούν εκεί σε συγκέντρωση στις 6 το απόγευμα.

Λίγες ώρες νωρίτερα, επίθεση ακροδεξιών σημειώθηκε και στο Μοναστηράκι.Από τον κόσμο που βρίσκεται στο σημείο της δολοφονίας καλείται αντιφασιστική συγκέντρωση σήμερα στις 6 τ απόγευμα (Π.Τσαλδάρη 68)


RIP

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου