Παρασκευή, 16 Αυγούστου 2013

Hip Hop United Festival Vol.5


Το Festival θεσμός της Θεσσαλίας επιστρέφει για 5η συνεχή χρονιά…..
<<Karditsa Hip Hop United Festival Vol.5>> 
Κυριακή 25 Αυγούστου 2013 στο Αθλητικό πάρκο ΚαρδίτσαςΤο μεγαλύτερο Hip Hop γεγονός της Θεσσαλίας διοργανώνεται και φέτος από το Umc’s Production και ξεκινάει από τις 10:00 το πρωί με graffiti στους τοίχους του Αθλητικού Σταδίου όπου θα συμμετάσχουν οι :
SHUEN-JASONE-WD-GOSPEL-RAINO-JONE-DANTE-ARFS-FEAS-EDOM-ACOLT-GUTRI-CORLE1-VAZTE-LOKE-JASK-N.S.C 

Στη συνέχεια θα ξεκινήσουν τα Lives όπου θα ανέβουν στην σκηνή εκτός από τους UMC’S ( Snc , Zipo-X , Seza , Cosmo , Peneuno ) και οι ΔΙΟΚΩ ( Flinkei , Yoco , Frenzy , Π.Τ.Κ. ) , Κ.Λ.ΙΟΣ ( Smuggler , Φιλοκτήτης , ΦΦ , ΚΓΘ ) , Toni_G , Διαφω , Rap.E.L. , Κάποιος Παράξενος , XXL και τα Live θα κλείσουν όταν ανέβουν στην σκηνή ο Elephant Phinix και ο TNT .Επίσης στην σκηνή θα απολαύσουμε και τους DC Crew ένα χορευτικό συγκρότημα από την Καρδίτσα.

Παράλληλα όλη την ημέρα στο Αθλητικό Πάρκο Καρδίτσας θα υπάρχει ένα πολύωρο party με μουσική , χρώματα και αγάπη για τα 4 στοιχεία. 

Προσκαλούμε όλους όσους θέλουν να προσέλθουν στο Festival για μια ημέρα γεμάτη Hip Hop ώστε να γουστάρουμε όλοι μαζί με την φάση.
Σας περιμένουμε λοιπόν όλους , από όλη την Ελλάδα να δείξουμε ότι το Hip Hop στην Ελλάδα και ειδικότερα στην επαρχία ζει.
Με εκτίμηση, Umc’s Production

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου