Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

Back2back Flybywire


Βιογραφικό
Μετά το καλοκαίρι του 2009, o Phoenix (vocals, rap) αποφάσισε να δημιουργήσει μια ελληνόφωνη μπάντα με στοιχεία rap , alternative rock και nu metal. . Τον αρχικό πυρήνα της μπάντας που συγκρότησε, αποτέλεσαν ο Dj Technician (turntables, samples), με τον οποίο ήταν πρώην μέλη του hip-hop group Στοιχειά, ο Bill (drums) και ο Lo-Fi (bass guitar) που παλιότερα συμμετείχαν στο rapcore group «X-Βαβυλώνα». Όλοι μαζί είχαν ξαναβρεθεί μουσικά και σε μία ακόμα μπάντα, τους «Group Therapy». Έτσι ξεκίνησαν οι FlyΒyWire (FBYW), η σύνθεση τους μεγάλωσε τον Νοέμβριο του 2009 με την προσθήκη του G-Kid (guitar) και ολοκληρώθηκε με τον ερχομό του theShadow (guitar) πρώην κιθαρίστας των Definite-X τον Ιούλιο του 2010.
Μέχρι στιγμής έχουν ηχογραφήσει 4 κομμάτια σε μορφή demo και se λιγο καιρό κυκλοφορεί το πρώτο τους full length άλμπουμ. Παράλληλα δεν χάνουν την ευκαιρία όποτε και να τους δοθεί να βάλουν φωτιά σε οποιαδήποτε μουσική σκηνή ή συναυλιακό χώρο μιας και η ζωντανές εμφανίσεις είναι ένα από τα δυνατά τους σημεία.

Η Δήμητρα Σολομού ρίχνει φως στα σκοτεινά σχέδια των Flybywire και περιμένουμε τόσο το καινούριο τους Cd όσο και το video clip!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου