Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

Hiphop4Elements Mixtape Vol.2

Μέτα απο περίπου 1 μηνά απο την "κυκλοφορία" του πρώτου μας Mixtape άρχισαν οι διαδικασίες ετοιμασίας για το δεύτερο...

Το Vol.2 θα είναι έτοιμο για Κατέβασμα γύρω στο Οκτώβριο με Νοέμβριο με πολλές συμμετοχές...Το Mixtape θα περιεχέι και μερικά Beats που θα δοθούν επίσης για κατέβασμα

Αυτά προς το παρόν, σύντομα θα ανεβούν και κάποια κομμάτια για να πάρετε ενα δείγμα από τι θα επακολουθήσει...

Πάρτε μια γεύση προς το παρόν από το Promo Εξώφυλλο του Mixtape



Σύντομα στα αυτιά σας

Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

Nio Feat Χριστίνα - Ναρκωτικά(Download)


O Nio ή κατα κόσμο Γιάννης Δάγκας κάνει το ντεμπούτο του με ένα story telling κομμάτι όπου αφηγείται μια ιστορία αγάπης διαφορετική απο τις άλλες.
Το κομμάτι αυτό έχει τίτλο "Μια ιστορία αγάπης(Ναρκωτικά)" και στα φωνητικά των ρεφρέν συμμετέχει η Christina.Οι στίχοι ανήκουν στον Nio (Γιάννης Δάγκας),η μουσική είναι απο
τους La Fusion και την ενορχήστρωση και μίξη ήχου υπογράφει
ο Χάρης Βασιλάγκος , μέλος των ETHERMIX οι οποίοι κυκλοφορούν το πρώτο τους cd single FREEZE IN TIME απο την LYRA .

Κατεβάστε το Δωρεάν

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

MR.ISEL - Από τους δρόμους μου(Download)

Ο MR.ISEL απο την Λάρισα., μας παρουσιάζει τον νέο του δίσκο με τίτλο "Από τους δρόμους μου".Σε Μουσικες παραγωγες από τους:Stoic,BeatPlatoon,Suras,Waed,Ηχοδότης,
Safe και Nerom.

Εξώφυλλο

Tracklist
Κατεβάστε δωρεάν


Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

Dos-The Promo Beat Tape(Download)

Ο Dos, ένας beatmaker από τη Θεσσαλονίκη ο οποίος ασχολείται 2 χρόνια με το beatmaking και είναι μέλος του Ραπ-Καλόγερος και του νέου hip-hop group Παρανόηση, βγάζει ένα μικρό beat tape το οποίο αποτελείται από 6 beats και ένα bonus remix από το ανερχόμενο mixtape "Cooking Verses" στο οποίο θα συμμετέχει και ο Dos. Είναι το πρώτο project που βγαίνει από τον Dos και είναι ένα δείγμα από το ανερχόμενο project του το οποίο ενδέχεται να βγει τον άλλο χρόνο. Τα εξώφυλλα επιμελήθηκε ο3Πρόσωπος.



Κατεβάστε το δωρεάν

9ο Φεστιβάλ Γαλατσίου

Μία καλοκαιρινή νότα σε Hip Hop ρυθμούς θα μας χαρίσουν, την Πέμπτη 21 Ιουλίου τα Τιγρέ Σποράκια The Bandστο Άλσος Βείκου και τον συναυλιακό χώρο του Ανοιχτού Θεάτρου. Μαζί με το γνωστό συγκρότημα των Τάκι Τσαν και Εισβολέα, στη σκηνή θα ανέβουν μερικά από τα πιο δημοφιλή rap σχήματα της χώρας για να δώσουν τον δικό τους παλμό με τη μουσική τους. Συγκεκριμένα on stage θα είναι οι: Ζήνων (Βόρεια Αστέρια), FullFace, Σκιές, 6άρια και το πολυπληθές crew των Tomahok που υπόσχεται ένα δυνατό πρόγραμμα με αρκετούς από του βασικούς συντελεστές του. Στη συναυλία θα έχει guest εμφάνιση η μπάντα "Οι Άθλιοι του Ούγκο"!

Παράλληλα με το μουσικό πρόγραμμα, στο χώρο του Θεάτρου θα πάρει μέρος ένα Graffiti Showcase με μερικούς από τους καλύτερους Artists της Αθήνας σε συγκεκριμένη urban θεματολογία. Η βραδιά θα περιλαμβάνει special Juggling Show!

Είσοδος: 10 euro (επί τόπου)
Πόρτες Ανόιγουν: 19.00
Facebook Event

Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

Νέα στοιχεία για την δολοφονία του Notorious B.I.G.



Ο Clayton Hill ομολογεί πως αποτελούσε συνδετικό κρίκο στη δολοφονία του Notorious B.I.G.
Αποκλειστικό: Παρουσιάστηκε κρατούμενος με πιθανή επιβεβαίωση του ανθρώπου που σκότωσε τον Biggie Smalls συνδέοντας μάλιστα μέλη του Έθνους του Ισλάμ, μαζί με τον εαυτό του, στη συγκάλυψη του φόνου.


Πρώην μέλος του Έθνους του Ισλάμ και νυν φυλακισμένος ομοσπονδιακός εγκληματίας, ο Clayton Hill ομολόγησε την έμμεση συμμετοχή του στη δολοφονία του Notorious B.I.G.

O Hill δήλωσε ότι τον Οκτώβρη του 2010 συναντήθηκε με την Αμερικανή δικηγόρο Nancy DePodesta και δυο πράκτορες της αντιτρομοκρατικής του FBI και αποκάλυψε πως τον Μάιο του 1997, έχοντας εντολή ως εκπρόσωπος του 15ου Τζαμιού Μοχάμεντ στην Ατλάντα, Τζόρτζια, παρέλαβε ημιαυτόματο πιστόλι από ένα ισότιμο μέλος του Έθνους του Ισλάμ στο Λος Άντζελες που του συστήθηκε ως Dawoud Muhammad.

«Ο Dawoud Muhammad μου είπε πως τον κυνηγούσαν για τον φόνο του Notorious B.I.G.», ήταν μια απ’ τις δηλώσεις του Hill. «Δήλωσε ότι πυροβόλησε τον B.I.G. διότι πληρώθηκε από την συμμορία Bloods, στην οποία ανήκε, για να το κάνει».

Στο επερχόμενο e-book του, «Diary of an Ex-Terrorist», ο Clayton αναφέρει πως ο Dawoud υπερηφανευόταν για την πληρωμή του («And I made twenty-five g’s off that»).

Ο Clayton Hill, τρόφιμος του Μητροπολιτικού Σωφρονιστικού Κέντρου του Σικάγο (αριθμός κρατουμένου #61829019), ένοχος για συνωμοσία εξαπάτησης των ΗΠΑ και για κλοπή ταυτότητας, εξέτασε προσεκτικά εικόνες και του βασικού υπόπτου και εγκεφάλου της υπόθεσης, Amir Muhammad και του αστυνομικού David Mack, οι οποίες συμπεριλήφθηκαν σε ένα περιοδικό.

«Είδα τις εικόνες του περιοδικού», γράφει ο Hill, «και παρόλο που δεν μπορώ να καταλήξω κάπου με απόλυτη σιγουριά, γιατί μιλάμε για ένα συμβάν πριν από 14 χρόνια, ο Amir Muhammad μοιάζει με τον τύπο που χρησιμοποίησε το όνομα Dawoud».

«Ένα μέλος από το Λος Άντζελες δε θα ήξερε ένα μέλος από την Ατλάντα, έτσι δεν γινόταν να εμπιστευτεί ο ένας τον άλλο», εξήγησε ο Hill γιατί ο Amir έδωσε ψεύτικο όνομα εφόσον συνεργαζόταν με άλλα μέλη του Έθνους του Ισλάμ.»Επιπλέον, έχετε υπόψη πως το Έθνος του Ισλάμ είναι μια παραστρατιωτική οργάνωση τα μέλη της οποίας πράττουν όπως διαταχθούν, επομένως εάν έλεγαν σε εκείνον η σε εμένα να δώσουμε προληπτικά ψεύτικο όνομα, θα το κάναμε χωρίς δεύτερη κουβέντα».

Σύμφωνα με τον Hill, αρχικά, ο Tony Muhammad, Υπουργός της Δυτικής Περιφέρειας του Έθνους του Ισλάμ ήρθε σε επαφή μαζί του στα μέσα Μαΐου του 1997 ζητώντας του να παραλάβει κάποιον από τον σταθμό Greyhound στο κέντρο της Ατλάντα. Ο ανώνυμος τύπος ήταν από το Λος Άντζελες και διέσχιζε την Ατλάντα.

Προτού κλείσει την υποτιθέμενη συνομιλία του με τον Tony Muhammad, ο Clayton ισχυρίζεται ότι εξήγησε στον Υπουργό πως χρειαζόταν περιφερειακή έγκριση πριν προχωρήσει με το αίτημα του. Σύμφωνα με τον Hill, λίγες ώρες αργότερα δέχθηκε κλήση από τον Αδελφό Melvin Muhammad, υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων των γραφείων του Έθνους στο Σικάγο που έχουν μεταφερθεί στο γραφείο του Ανωτάτου Αρχηγού της Νότιας Περιφέρειας, Abdul Sharrieff Muhammad. Του μετέφερε οδηγίες από τον «Αρχηγό» σχετικά με την προηγούμενη κλήση του «Αδελφού Tony από το LA.».

Ο Clayton υποστηρίζει ότι ο Melvin Muhammad επανέλαβε το προηγούμενο αίτημα του Tony Muhammad. Και όταν συνάντησε τον άνθρωπο που του είχε συστηθεί ως Dawoud, ο Hill πήρε το όπλο το οποίο τον είχαν διατάξει να τους επιστραφεί. Ο Clayton εξηγεί στο βιβλίο του: «Του είπα πως είχα διαταγή να παραλάβω κάτι από εκείνον. Πρέπει να του είχε δοθεί παρόμοια διαταγή διότι δεν δίστασε ούτε έδειξε το παραμικρό ίχνος αμφιβολίας. Έσκυψε και αφαίρεσε μια σακούλα σκουπιδιών από έναν κάδο και μου την έδωσε να την κρατώ ανοιχτή. Έβγαλε από τον σάκο που είχε φέρει μαζί του ένα ημιαυτόματο πιστόλι τυλιγμένο σε μια λευκή φανέλα, το οποίο ήταν ή των 9 χιλιοστών η διαμετρήματος 40. Το τοποθέτησε μέσα στη σακούλα προσέχοντας μην τυχόν ακουμπήσει κάποιο εκτεθειμένο σημείο του όπλου.

Αφού πήρε δήθεν τις τελευταίες του οδηγίες από τον Melvin Muhammad, ο Clayton ισχυρίζεται ότι του ζητήθηκε να μεταφέρει το «δέμα» στο Louisville του Kentucky. Στο Louisville ο Hill παρέδωσε το όπλο στον Emile Muhammad, τον προσωπικό σοφέρ του Υπουργού Louis Farrakhan. Τότε ο Emile Muhammad υποτίθεται ότι μετέφερε το όπλο στον τελικό προορισμό του που βρισκόταν μέσα στα κεντρικά γραφεία του Έθνους του Ισλάμ.

«Κάποιος στο Σικάγο ήθελε το όπλο», απαντά ο Hill γιατί ένα δολοφονικό όπλο να ταξιδέψει από το Λος Άντζελες στην Ατλάντα, το Lousville και τα κεντρικά του Έθνους αντί να διανεμηθεί κατευθείαν. «Δεν μπορώ να πω με σιγουριά ποιος το ήθελε. Όποιος κι αν ήταν, επρόκειτο για υψηλόβαθμο στέλεχος».

Ο Clayton δεν πιστεύει πως το «υψηλόβαθμο στέλεχος» ήταν το πιο υψηλόβαθμο μέλος του Έθνους του Ισλάμ.

«Αμφιβάλλω αν ο Υπουργός Farrakhan ήξερε τίποτα. Θα είχε αποστασιοποιηθεί από όλα αυτά» γράφει ο Hill.

Δεν έχει αποδειχτεί ακόμα αν ο Amir Muhammad βρισκόταν στην Ατλάντα τον Μάιο του 1997, ή αν έφυγε ποτέ από την κατοικία του στο Λος Άντζελες στη διάρκεια του έτους. Αργότερα, ο πρώην βασικός ερευνητής της δολοφονίας του B.I.G., Russell Poole, επιβεβαίωσε ότι ο Amir βρισκόταν στο Λ.Α. καθώς είχε επισκεφτεί τον πατέρα των βαφτιστικών του, David Mack, εφτά μήνες μετά την συνάντηση του Clayton Hill με τον δολοφόνο του Biggie. Στο μεταξύ ο Mack βρισκόταν στη φυλακή για ληστεία ύψους 722.000 δολαρίων ενός νοτιοκεντρικού παρακλαδιού της Τράπεζας της Αμερικής.

Ο Clayton Hill αποχώρησε από το Έθνος του Ισλάμ το 2000, αλλά «καθαρός» από την παρανομία του πριν και μετά το Έθνος έμεινε μετά από μια δεκαετία οπότε και παραλίγο να οδηγήσει τη γυναίκα του σε πιθανή φυλάκιση για υποτιθέμενη ανάμειξη της στην πρόσφατη εγκληματική του δραστηριότητα.

Στον πρόλογο του βιβλίου του, ο Hill εξηγεί: «Πριν από τέσσερα χρόνια, το 2006, έκανα ένα σχέδιο, να δημιουργήσω ψευδείς επιστροφές φόρων σε πιστωτικές κάρτες και να παραλάβω το συνολικό ποσό από τα ΑΤΜ όλης της πόλης. Δημιούργησα λοιπόν 122 φοροεπιστροφές και σύμφωνα με την κυβέρνηση συγκέντρωσα κάτι παραπάνω από 300.000 δολάρια. Η κυβέρνηση ακολούθησε τη γυναίκα μου για να φτάσει σε εμένα καθώς βρισκόταν τρία πατώματα κάτω από εμένα (στο Σωφρονιστικό Κέντρο), στον δωδέκατο όροφο και ήταν κρατούμενη, όπως κι εγώ. Επειδή όμως είχαμε μια δίχρονη κόρη η οποία περνούσε από οικογενειακό φίλο σε οικογενειακό φίλο, αναγκάστηκα να μιλήσω εις βάρος μου έτσι ώστε να επιβληθεί στην Tamara, τη γυναίκα μου, μειωμένη ποινή προκειμένου να γυρίσει στην κόρη μας.

H συνολική ποινή της Tamara εντέλει μειώθηκε λόγω του χρόνου προφυλάκισης της αφού υπεγράφη συμβόλαιο για την αναβολή της δίκης χωρίς καμιά ένσταση από την εισαγγελία. Όλα αυτά έγιναν μια εβδομάδα μετά τη συνάντηση του Clayton με την κυβέρνηση.

«Η ομολογία μου με προστατεύει από οτιδήποτε άλλο πω αλλά πρέπει να γίνει κατανοητό το γεγονός ότι οποιοσδήποτε στο Έθνος επιβεβαιώσει κάτι, μπορεί να κατηγορηθεί ως συνένοχος».

Μια αξιόπιστη πηγή που επιθυμεί να παραμείνει ανώνυμη επιβεβαίωσε σχετικά με την υπόθεση του Clayton πως η συνάντηση του με την δικηγόρο Nancy DePodesta και το FBI τον Οκτώβρη όντως συνέβη.

Ενώ η γυναίκα του μείωσε την ποινή της με αυτές τις δηλώσεις, ο ίδιος ο Hill δεν μπόρεσε να μειώσει τη δική του με τα στοιχεία σχετικά με την συγκάλυψη της δολοφονίας του Notorious B.I.G. Ένας δικηγόρος υπεράσπισης εγκληματιών εξήγησε ότι αυτό συνέβη ίσως λόγω του βεβαρυμμένου ποινικού μητρώου του Clayton το οποίο κλονίζει την αξιοπιστία του στην επαλήθευση των στοιχείων σε μελλοντικές δίκες καθιστώντας τον αναποτελεσματικό μάρτυρα για την κυβέρνηση.

Το γεγονός ότι ο Clayton δεν κατάφερε να αναγνωρίσει τελείως τον άνθρωπο με το όνομα Dawoud, απογοήτευσε την κυβέρνηση και είχε ως αποτέλεσμα την επιβολή κανονικής και όχι μειωμένης ποινής. «Το FBI μου έδειξε εικόνες αλλά δεν μπόρεσα να καταλήξω κάπου με σιγουριά», εξήγησε ο Clayton. «Το πρόσωπο όντως έμοιαζε γνώριμο. 14 χρόνια έχουν περάσει».

Ακόμα και με την αποτυχία ταυτοποίησης και την επιβολή ολόκληρης της ποινής, ο Hill πιστεύει απόλυτα πως οι δηλώσεις του στην κυβέρνηση είχαν καταλυτικό ρόλο στην απόφαση του FBI να αποκαλύψει τον Ιανουάριο στο CNN ότι η 14χρονη έρευνα της δολοφονίας του Notorious B.I.G. επανέρχεται στο προσκήνιο.

Το e-book του Hill «Diary of an Ex-Terrorist», που περιέχει τις παραπάνω δηλώσεις του (και πολλές ακόμα), πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 15 Ιουλίου μέσω του προσωπικού του προφίλ στο Bella Media Group (http://bellamediagrp1.com).

Επιμέλεια: Dragon21

Πηγή: hiphopDX.com



Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Άληστος-Λαξεύοντας Μνήμη(Download)

Ο Άληστος μας παραχώρησε την νέα του δουλειά με τίτλο Λαξεύοντας Μνήμη
Το Cd περιέχει 9 κομμάτια

Για πρώτη φορά ο Άληστος εμφανίστηκε στο κόσμο του Hiphop το 2006 με την τότε συμμετοχή του στο Next Generation 1 του Ατλαντις, με το κομμάτι 3men Crew από το ομώνυμο συγκρότημα και με την συμμετοχή ακόμα στο κομμάτι Χαλάσματα

Στην συνεχεία το 2007 θα συμμετάσχει πάλι στην Επόμενη συλλογή του Ατλαντις με τίτλο Next Generation 2 με το κομμάτι Με το στυλ τον 3men Crew που τότε το συγκρότημα είχε αλλάξει όνομα σε Μεθοδικό Ανατρεπτικό(Μ-Α) καθώς είχε προσθέσει ένα 4ο μέλος ο Χλευαστής,αρχική σύνθεση τον 3men Crew ήταν: Άδραστος, Λογομαχος, Άληστος

Το 2009 κυκλοφορεί ένα demo με όνομα Απευθείας απτον Υπόγειο με 5 κομμάτια
(Μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ)

Λαξεύοντας Μνήμη

Εξώφυλλο
Tracklist


Κατεβάστε το δωρεαν

Hip Hop Live @ ENVY Club 15 Ιουλίου 2011

Το Blog μας σε συνεργασία με το Creta Rap υπόσχονται πως το live αυτό θα μένει αξέχαστο σε όλους...

Το Ηράκλειο Κρήτης για πρώτη φορά υποδέχεται τον Λόγο Απειλή και τον Ραψωδό Φιλόλογο της ομάδας των Ladose, που σε συνδυασμό με το νέο αίμα της πόλης, τους BUR Crew και τον Toquel, έρχονται να βάλουν φωτιά στο Envy. Opening θα κάνουν ο Das και ο Emenar, ενώ καλεσμένος είναι και ο αθηναιοθρεμένος Κρητικός, Solmeister.

15 Ιουλίου λοιπόν και 7 η ώρα ανοίγουν οι πόρτες του Envy Club που βρίσκεται έναντι του Talos Plaza και η είσοδος
είναι 10 ευρώ και περιλαμβάνει ποτό.







Σας περιμένουμε!

Κυριακή 3 Ιουλίου 2011

Hiphop4Elements Mixtape(Download It Now)

Το πρώτο Mixtape του Blog μας είναι γεγονός.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους καλλιτέχνες που μας στήριξαν, με την αφιλοκερδή συμμετοχή τους σε αυτή την προσπάθεια της ιστοσελίδας μας… και μας βοήθησαν να πραγματοποιήσουμε κάτι που στην αρχή έμοιαζε ως ακατόρθωτο…

Εξώφυλλο

Tracklist

Κατεβάστε το δωρεάν

Σύντομα το Vol.2 με περισσότερα κομμάτια

Τα χαιρετίσματα και την αγάπη μας στους

Filamda Crew,Hephaestus,Smash Hit,Diface Crew,B.u.R Crew

ΕξτασηTeam,Fullface,Obnoksious Kas,Pirinos Mc και σε όσους ακόμα μας στηρίζουν