Σάββατο, 11 Ιουνίου 2011

Τιγρέ Σποράκια, Ανάποδα Καπέλα, 12ος Πίθηκος Live

Τρία από τα μεγαλύτερα συγκροτήματα της ελληνικής hip hop σκηνής είναι έτοιμα να δώσουν μία μοναδική live εμφάνιση στον καλοκαιρινό χώρο της Βίλκα!

Οι βετεράνοι στο είδος τους, τα Τιγρέ Σποράκια, που αποτελείται από τους: Τάκι Τσαν, μέλος του θρυλικού συγκροτήματος ΖΝ, που ακόμα και σήμερα, πολλά χρόνια από την τελευταία τους εμφάνιση, οι δίσκοι τους είναι ανάρπαστοι, και Εισβολέα, μέλος του συγκροτήματος «ογκόλιθου» ΄Αγνωστοι Γνωστοί, που πρόσφατα κυκλοφόρησε τον νέο του δισκο, παρέα με την νέα σύνθεση των Τίγρε ως full band πλέον με 7 νέους καλλιτέχνες.


Δίπλα τους, το πιο δυνατό duo της Θεσσαλονίκης, τα Ανάποδα Καπέλα, side project του Μικρού Κλέφτη και Lex από τα Βορ.Ας., ένα από τα μεγαλύτερα underground hiphop συγκροτήματα που παραμένουν στη κορυφή τα τελευταία χρόνια, έχοντας κερδίσει τον σεβασμό του απαιτητικού ελληνικού κοινού, λίγο μετά την δυναμική είσοδό τους στην δισκογραφία.

Μαζί τους, ένα από τα πιο hot όνομα αυτής της περιόδου στην Ελληνική Underground Hip Hop σκηνή, ο 12ος Πίθηκος, έτοιμος να ξεσηκώσει το κοινό της πόλης του με τα φοβερά b-boy show του και τα καυτά raps κατευθείαν από τα στενά της συμπρωτεύουσα.

Οn decks: Dj The Boy
Opening act: Μπελαφόν
Host & Special Show: 12ος Πίθηκος

Date: 17/6/2011
Presale: 11 euro (στα Metropolis από 10/6)
On spot: 15 euro
Place: Vilka Area
Doors Open: 21.00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου